Фенклубът на Пирин призова за подкрепа в мача срещу Локомотив (Горна Оряховица)

Фенклубът на Пирин призова за подкрепа в мача срещу Локомотив (Горна Оряховица)

Автор Екип Новини на March 16, 2015 в Спорт, Футбол | Няма коментари

ofk_pirin_fenove_mach_litex02_kupa

Фенклубът на ОФК Пирин излезе с обръщение към футболистите, ръководството на отбора и футболната общественост на Благоевград.

“ОРЛЕТА, следващия кръг ни предстои най-важната битка във войната за влизане в А група ! Ние, феновете на Пирин заставаме твърдо зад футболистите вярвайки в техните възможности. Предстои ни мач – рубикон за крайния изход на първенството в Б група. Война се печели, само когато армията ни е съставена от вярващи в себе си войници и отдаден на каузата Генерал. Не ни интересува схемата, тактиката и стратегията, искаме да видим 11 Орли готови да изядат мишките, които ще стъпят на Гнездото на 21.03.2015 г, искаме да видим Орли, които летят като господари над терена в дома на най-футболния град в България! Специално внимание обръщаме на новите момчета, които за първи път обличат зеления екип – ДОБРЕ ДОШЛИ в нашето семейство ! Вие сте в Пирин – клубът дал половината настоящ национален отбор, клубът, чието име всява страх във всеки противников футболист минал табелата БЛАГОЕВГРАД, клубът, който е дал най-талантливите футболисти в историята на българаския футбол ! Пожелаваме ви успех от сърце и душа, но ако някой вас не разбере къде е попаднал ще си носи отговорността ! Важно е да знаете, че съблекалнята, в която влизате всеки ден и от която излизате преди мач е с ореол на победители и в нея витае непримиримия македонски дух. Терените, на които тренирате, тревата, на която стъпвате са били арена на битки на истински бойци с орел на гърдите ! Благодарим на кмета и общинските съветници, че благодарение на тях Пирин съществува, но нашия КЛУБ не е Спартак Пл, Локо ГО или Дунав Рс, които са славни отбори, но примирили се със съдбата си ! Мястото на Пирин е във висшия ешалон!”, заявяват от фенклуба.

В тази връзка за първи път откакто общината пое отбора феновете отправят няколко конкретни искания:

1. Началния час на срещата с Локо ГО да бъде изместен за по-късно, поради това, че 21-ви март е работен ден ! Осветлението на ст. Христо Ботев – работи !
2. Нека всички ръководни фактори в община Благоевград си дадат сметка, че ФК Пирин е най-разпознаваемата емблема на града. Направете така, че около любимия клуб да ври и кипи, а не да изпадаме в състояние на безвремие и безверие. Чрез реклама, афиши, шум в медиите, да направим така, че за амбициите и целите пред клуба да се знаят и в Силистра.
3. Ако нещо в отбора куца не се колебайте да „режете месо“, отлагането на тази интервенция ще доведе само до по-лоши последици !

“Скъпи съграждани, накрая се обръщаме към вас, ПИРИН има нужда от нашата подкрепа, нека напълним стадион Христо Ботев в събота и на всеки домакински мач до края на сезона ! За война ни трябват войници и генерали, но няма нищо по-добро, което може да вдигне морала и духа на една армия от това да види народа зад себе си ! Нека орлетата бъдат ескадрила, а ние горивото за нея ! За честа и славата на клуба – САМО ПИРИН !”, пише още в обръщението.

Comments

comments