Успешен улов! Известният изпълнител Малин Домозетски, хвана 11-килограмов сом в река Струма

Изпълнителят Малин Домозетски е роден през 1976 г. в гр. Банско. 1995 г. завършва музикална паралелка в гр.Благоевград , специалност тамбура и пиано.
Изпълнител с топъл, лиричен глас, с огромен репертоар от македонски автентични и авторски песни и такива от други фолклорни области. Солист на БНТ и БНР и носител на безброй награди от различни фестивали.
Повода да пишем за него днес, обаче не е музикалната му кариера, а успешният улов, с който изпълнителя доказа,че е добър не само на сцената, но и с въдица в ръка.
11-килограмов сом с дължина 120 см. падна жертва на рибарския майсторлък на Малин Домозетски. Той уловил голямата риба в река Струма, в района на Кресненското дефиле.
м4


„Чаках около час, докато се закачи. Няколко минути се борихме във водата, но най-накрая се предаде и го извадих на брега. Мислех да го върна обратно, но сомът умря и сега ще го приготвим за хапване“, сподели Малин.
„Бях заложил малка мряна за стръв , но не очаквах да хвана чак толкова голяма риба. Извадих го с въдицата и с помощта на мой приятел- Лазар.“, разказа още гордият риболовец.
м3

Малин е запален рибар от дете и признава, че риболовът е негова страст.“Случвало ми се няколко пъти да ходя за риба и да се връщам капо. Чакал съм дни наред, но нищо не е удряло. Сега се получи и съм доволен,защото сомът е голям. Като няма риба, пак се чувствам добре край реката, защото там релаксирам и се презареждам“, добави гласовитият рибар.
м1

Comments

comments