Ужас във Варненско! Мъж с брадва и мотика изпочупи костите на изгората си и я отвлече, преби зверски и майка й

Ужас застигна в събота 26-годишна жена и 52-годишната й майка от село Аврен, Варненско. Около 19 часа 45-годишен мъж, техен познат, влязъл с взлом в дома на двете жени, въоръжен с брадва и мотика.
Тримата започнали да се карат жестоко, при което той не издържал и в гнева си започнал да бие със сечивата и майката, и дъщерята, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.

Въпреки побоя, който им нанесъл, натрапникът помъкнал след себе си млада жена, за която е известно, че е имала отношения с нападателя. Точно какви са били те обаче, разследващите не уточняват.

Майката, след като се свестила от жестокия бой, позвънила на телефон 112 да потърси помощ. Предприети са незабавни оперативно – издирвателни дейности, в резултат на които младата жена е намерена в дома на нападателя. Когато полицаите я намират, установяват, че тя е в безпомощно състояние.

Веднага е извикана линейка, която я отвежда в МБАЛ „Св. Анна“. Младата жена е настанена в реанимацията с фрактури на ребра и череп. Майка й е прегледана и също настанена за лечение с фрактура на предмишница, скъсано сухожилие на ръката, контузия на глава и коляно, прорезни рани по двете ръце.

По случая е образувано досъдебно производство. Извършителят е обявен за издирване.

Comments

comments