Убитият Бекир изнудвал Гюкчан с компрометиращи секс снимки

Задържаната за убийството на 20-годишния Бекир Рамадан Гюкчан, която призна че наръгала любовника си, е била изнудвана с компрометиращи снимки и видеозаписи и това била причината да прибегне до подобна ужасяваща мисъл да се отърве завинаги от него. Това е версията на 19-годишната жена пред разследващите органи и на нейните близки. Кадрите вероятно са правени през 2012 година, когато Бекир и Гюкчан са имали кратка връзка.
Според близки на задържаната за убийството тя е била системно изнудвана от бившето си гадже. Бекир я заплашвал, че ако не прави секс с него, ще покаже снимките на родителите й и на новия й приятел, с когото имала връзка от средата на март тази година.
В нощта на убийството младата жена не могла да изтърпи повече заплахите и положението, в което била заставяна и затова наръгала Бекир.
В селото на убития обаче категорично отхвърлят версията за изнудването. Според жители на Жинзифово Бекир не бил способен на подобни действия, а и да е бил, понеже също имал нова връзка, „показването на подобни снимки щяло да компроментира и него“.

Comments

comments