Тържествена церемония в ЮЗУ „Неофит Рилски“ по случай връчването на дипломите на випуск 2015 от Правно-историческия факултет

По случай връчването на дипломите на випуск 2015 от Правно – историческия факултет на 22 април (петък) от 11.00 часа в ЮЗУ „Неофит Рилски“ УК1 ще се проведе тържествена церемония. 500 дипломанти от специалностите „Право”, „Международни отношения”, „Публична администрация”, „Европеистика”, „История” и „Връзки с обществеността”. Дипломите на отличниците ще връчи Павел Иванов, изпълнителен директор на Института по публична администрация към Министерски съвет на Република България. По традиция те ще получат плакет от Ректора на Югозападен университет за показаните високи резултати в процеса на своето обучение.

Както всяка година, в рамките на тържествата по случай дипломирането, ще присъстват народни представители, представители на общинското и областното ръководства, съда, прокуратурата и органите на обществения ред, както и на културни, образователни и бизнес организации от града и региона.

Comments

comments