Три блока в Дупница ще бъдат санирани по безплатната процедура

Три са блоковете в Дупница, които със сигурност ще бъдат санирани по безплатната процедура, след като стана ясно, че са пристигнаха в Община Дупница договорите подписани от Българска банка за развитие, която осигурява финансовия ресурс за тази дейност.
Блок 3 в жк. Бистрица (92 апартаменти) и намиращият се на ул. “Отец Паисий” 13 (46 апартаменти) са другите печеливши в Дупница заедно с блокът на ул. “Тишина”.
“В очакване сме всеки момент да сключим договори и за бл. 3 в жк. Развесена върба (47 апартаменти) и бл. 1 в жк. Бистрица (92 апартаменти). Знаете, че имаме нарочна комисия от служители, които се занимават само с това, защото борбата в цяла България се води за всеки блок. Надявам се да успеем да осигурим финансирането за максимално голям брой за Дупница, като за целта всички документи ги обработваме още в същия ден на постъпване. Това е едно голямо състезание в България. По-бавно се развиват процесите в някои блокове заради непълни документи, но от нас каквото се изисква го правим на деня”, каза кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев.

Comments

comments