Трикове при залози на League of Legends и CS:GO

Залаганията на League of Legends и CS:GO могат да бъдат различни. В тази статия ще ви дадем някои полезни трикове, които ще ви помогнат да си изградите стратегия и да направите най-правилните залози, независимо дали имате солиден опит в електронните спортове, или сте начинаещ. Ето ги и нашите полезни съвети при залози на League of Legends и CS:GO, които можете да използвате при оператори като 22 bet.

 

Направете проучване

Препоръчително е да си водите електронна таблица, за да наблюдавате залозите си и да сравнявате получените данни.Това ще ви улесни да наблюдавате избрания от вас пазар и същевременно ще онагледите своите печалби и загуби. Така ще държите под контрол и финансите си.

Когато е в ход турнир, трябва да се възползвате от тази игра и придобитите вече знания за отбора. Важно е обаче да включите своя опит в по-широка стратегия, за да си осигурите успех.

В седмиците, предхождащи турнир, не забравяйте да изучавате конкуренти, да следите новините около тях и да се стремите да останете по-информирани.

Ако нямате време или сте нови на сцената на електронните спортове, обикновено се препоръчва да залагате преди мача на конвенционални резултати за победа /загуба. Въпреки това, всеки турнир, който наблюдавате, независимо дали правите залог, или не, може да даде полезна информация за вашите бъдещи стратегии. Имайки това предвид, уверете се, че вашите електронни таблици са актуализирани и добре подредени за вашите бъдещи залози.

 

Планирайте стратегията си

Съберете своите изследвания и разработете стратегия, за да сте сигурни, че вашите прогнози и залагания за League of Legends и CS:GO са възможно най-точни. Тя обаче трябва да надхвърля проучването на статистиката и да включва прагматично вземане на решения.

 

Например, опитни ентусиасти често следват арбитражна стратегия, която включва проучване на коефициенти и правене на залози за двата резултата от играта с различни букмейкъри. Целта е да балансирате залозите си, за да си гарантирате, независимо кой отбор печели, че реализирате малка нискорискова печалба, която обикновено се равнява на по-малко от 5% от общия ви залог.

 

Поддържайте връзка с общността

Свържете се с по-широката общност от любителите на електронните спортове, като следвате отбори и отделни играчи.Често професионалните играчи предлагат потоци за допълнителни доходи. Това е чудесен начин за изучаване на специфични стилове на играчите и спазване на предпочитаните от тях тактики. Знаейки как играчът се представя при определени обстоятелства, можете да направите по-добър залог на League of Legends и CS:GO.

 

Проучете добре състезателите

Когато изучавате състезатели, преди или по време на турнир, обръщайте голямо внимание на тактиките, които те използват по отношение на позиционирането и избора на оръжие. Освен това трябва да опитате да идентифицирате всякакви силни или уязвими страни, които екипът носи. Умението да наблюдавате и четете играта ще засили възможностите ви за залагане на живо.

                        Експертиза на залаганията

Преди да започнете, трябва да отделите време, за да научите как да четете коефициенти. Това е относително проста практика, но представянето на онлайн коефициенти може да се различава от интерпретациите, с които сте свикнали. В зависимост от местоположението на избрания от вас букмейкър, има три начина за представяне на коефициенти: коефициенти на дроб (2/1), десетични коефициенти (1,50) и американски коефициенти (+100).

Уверете се, че знаете какъв тип залог бихте искали да направите, колко да заложите и колко залога ще са ви необходими, за да спечелите и постигнете желаната възвръщаемост. Има различни методи, които играчите използват, за да следят своите разходи, като процентно залагане, при което избран процент от общия ви депозит се разпределя за всеки залог.

 

Запознайте се с терминологията в електронните спортове

Друг наш ключов съвет е да изучите и разберете речника в игрите, тъй като съществува терминология и при залаганията. Тези термини са популярни сред коментаторите и популярните играчи на електронни и се отнасят до тактиката в играта. Без тяхното разбиране няма да можете да правите добри залози на League of Legends и CS:GO.

 

Наред с турнирите специализираните букмейкъри обикновено пускат промоционални оферти, които някои участници използват, за да тестват стратегии или да компенсират първоначалния риск от планираната стратегия. Винаги се възползвайте от такива оферти, за да придобиете повече опит и да подобрите шансовете си.

 

 

Comments

comments