Треньор на ПАОК: Бербатов щеше да ми трови отбора и се махнах

Българската звезда Димитър Бербатов вече не е играч на ПАОК, но в Солун продължават да се вълнуват от темата за него. Той беше привлечен по времето на наставника Игор Тудор, но предшественикът на хърватина Ангелос Атанасиадис направи интересни разкрития защо си е тръгнал.
Той е имал среща със собственика Иван Савидис, който му е споделил идеята си да привлече българина. След кратък и бурен разговор между двете страни, треньорът е хвърлил оставката си. И Атанасиадис, който е истинска легенда на ПАОК, сподели какво е предизвикало това негово решение.

„Няма да крия,че имах разговор на висок тон с Иван Савидис, с когото имахме сериозни разминавания. Махнах се, защото не исках Бербатов в отбора си. Бях сигурен, че той ще отрови съблекалнята ми и след като разбрах, че ще идва, реших сам да си тръгна.“
„Не ме разбирайте погрешно, той не е лошо момче. Но той щеше да получава огромната заплата, милионите, докато останалите момчета получават по максимум 20 хил. евро на месец. А останалите нямаше как да не научат и това щеше да предизвика недоволството им. За да върви един отбор, съблекалнята трябва да е спокойна. ПАОК тръгна да си слага покрив, но не се беше погрижил за бетонната основа“, сподели Атанасиадис.
В Гърция твърдят, че Бербатов е бил най-скъпоплатеният играч в цялата история на ПАОК и очакванията към него бяха огромни. Той обаче не ги оправда и си тръгна безславно от там, като сега е свободен агент и все още не се знае къде ще продължи кариерата му.

Comments

comments