Топ преса сигнализира! С мълчаливото съгласие на Минка Капитанова се строи тайно второ гето тип „Кремиковци“ в село Дъбница

Дъбница е едно от селата с най-много циганско население. Сега разбирам, че е започнало незаконно застрояване и то от цигани, които не са от селото. Това е в местността Бакърджика.
На всичкото отгоре Минка знае, но си Минка трае. Това става с нейно знание. Това ни сигнализира наш читател и приятел от Гърмен. Интересно ако има подобно нещо в Дебрен дали ще си мълчи и интересно защо дъбничани си траят? – пита се още в задачата.
Бърза проверка на югозападният таблоид показа че за случая дори кметицата на село Дъбница – Синем Бекирова е сигнализирала община Гърмен писмено но умишлено кметицата Минка Капитанова е заповядала сигнала да не се разглежда и да се потули. Освен източникът ни от община Гърмен и кметицата на селото Синем Бекирова, потвърди пред Топ Преса току що за наличието на такъв проблем и такъв сигнал. По-скандалното е, че самата кметица Минка е „заповядала“ на своите подчинени този сигнал и тази информация за новото незаконно ромско гето-Бакърджика край Дъбница да се пази, да не стигне до медиите.
Платените и сайтове и журналисти също са инструктирани да сеят дезинформация, а ромите необезпокоявани да си строят с мълчаливото съгласие на Минка. Пред Топ Преса кметицата на село Дъбница обеща, утре да даде официално изявление, а ние ще пратим и репортерски екип на мястото.
Настояваме всички компетентни институции да се само сезират и да преустановят действията на „башевата разсейка“ Капитанова. Освен в Кремиковци незаконно гето ще има и в Дъбница, ако всички си пасувате и ви е страх от репресията на Минка, нас от Топ Преса обаче не ни е страх и няма да оставим нещата така. Не и този път.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ УТРЕ САМО В ТОП ПРЕСА – ДРУГИТЕ СА ПЛАТЕНИ ИЛИ ГИ Е СТРАХ!
А ВИЕ, ДЪБНИЧАНИ – СПИТЕ ЛИ???

Източник: http://toppresa.com

Comments

comments