„Топ преса“ сигнализира : СКРИТА КАМЕРА ПОКАЗВА – РЕКЕТ В ПЛАНИНАТА! По средата на планински път фирма „Юлен“ е поставила (отдавна) незаконно КПП, на което се събират такси за “паркинг“ в размер на 12 лв.

Рекет в планината. Направих пореден тест на наглите грабители и окупатори на държавна собственост. По средата на планински път фирма „Юлен“ е поставила (отдавна) незаконно КПП, на което се събират такси за “паркинг“ в размер на 12 лв. Както се вижда, държавата се е отказала от планината за сметка на една фирма, която рекетира българи и чужденци! Така всички, които не могат да стигнат пеша по една или друга причина до поляни, хижи, писти и тн., трябва да извадят 12 лева!?! Колко от тези хиляди по 12 отиват за държавата и общината??? Какво са облагородили собствениците на „Пирин“ планина, за да събират такива такси за този път? Това е недопустимо!!! В една нормална държава това нямаше как да се случи! Искам национализация на планините и моретата, както и на природните богатства! Съд за виновните чиновници!

Топ Преса предостави възможността да прочетете разговорът между събирача на таксата и шофьор, който отива на планина:
Добър ден!

Събирача:Добър ден! 12 лева струва паркинга…

-Ние ще ходим до хижа „Вихрен“.

Събирача:Пътят е затворен от пистите, господине. Тук има малък паркинг и от тук продължавате пеша!

-Къде трябва да си платим?

Събирача:Тук, тук!..
12439168_1022263704511037_2611555140927169288_n

„Туко що заплатихме 12 лева на новите „собственици“ на планината, които са явно някоя частна фирма, в случая „Юлен“. Имаме касова бележка от 12 лева и вече може да влезем в планината. По 12, по 12, по 12 – смятайте – това е България 2016, винетки и данъци плюс 12 лева за частни джобове.. Честито!

Източник:http://toppresa.com

Comments

comments