Топ коафьорът от Благоевград Александър Филипов открива модна агенция „AF models“

Познатият и уважаван коафьор Александър Филипов от Благоевград ще се изяви в ново поприще , той открива собствена модна агенция.“AF models“ е името под чиято шапка той ще се опита да събере най-добрите модели в областта.“Това е идея ,която от доста време обмислям и сега реших да я реализирам, защото смятам, че имам възможността и погледа да я реализирам успешно.Аз самият в работата си многократно съм се сблъсквал с липсата на професионални и добри модели, когато съм имал нужда от такива и затова реших, че ще е по-добре да спомогна в обучението и създаване на такива“, коментира Александър.
Модна агенция “AF models” набира момичета и момчета за нови лица – модели и фотомодели /начинаещи или с опит/ на територията на цялата страна за участие в рекламни фотосесии, видеоклипове, TV реклами, филмови продукции, модни дефилета, конкурси и др.
Ако се чувствате красиви и сте на възраст между 18 и 25 години, заповядайте на 26.04.2015г. В LARGO MALL на III етаж от 10 часа. Това не е конкурс или състезание.
На всички одобрени кандидати Агенцията ще предостави възможност за заснемане на модна фотосесия с професионален фотограф, както и пълна информация за начина и условията на работа.
За повече информация относно дейността на AF models и предстоящия кастинг, можете да получите на телефон 0895 033 014 – Александър Филипов.
Нашият екип искрено желае много успех на Александър в новото му начинание, ние искрено вярваме,че той ще успее изхождайки от неговият талант и упоритост , който добре познаваме!

Comments

comments