Тенденции за маратонки през 2022г., за да повишите вашия спортен дух

Денят, в който започнах да нося оригинални маратонки е денят, в който животът ми се промени завинаги. Първият чифт, който спечели сърцето и краката ми, бяха масивните, вдъхновени от татко класически маратонки Adidas. Въпреки че тази конкретна обувка вече не отговаря на стила ми, аз все още посягам към чифт маратонки като мой избор на обувки с почти всяко облекло. Тенденциите в обувките се променят по-бързо, отколкото мога да пробягам един км (което е с добро средно темпо), така че част от фитнес целта ми е да изпреваря най-големите тенденции за маратонки за 2022 г. в момента. С открояващите се стилове, които обобщих, няма да имате проблем да поддържате темпото.

Ако не сте сигурни откъде да започнете своето пазаруване, върнете се в началото. Класическите бели маратонки никога няма да излязат от мода, но това не означава, че не можете да добавите малко цвят. Добавянето на акцентен цвят с панели към бяла обувка е най-добрият начин да направите лека промяна през 2022 г.

Готови ли сте за освежаване? Прочетете за най-добрите тенденции, за да започнете да пазарувате сега.

 

Нашата мисия в SPORTFASTER.COM е да донесем стил на хората и предлагаме само продукти, които смятаме, че ще харесате толкова, колкото и ние. Adidas, Puma, Nike са сам част от предлаганите марки, но всички продукти в нашия онлайн магазин.

Бели маратонки

 

Ярките цветове са готини, но всеки знае, че белите оригинални маратонки царят надмощие! Въпреки това, нашите любими обикновени бели маратонки получават малко актуализация само с намек за цветни акценти. Професионален съвет: Изборът на един цвят вместо няколко помага на външния вид да се чувства свежо. Аз съм склонна да избера Adidas Superstar за този сезон – не само, че са устойчиви, но и ще бъдат страхотно допълнение към гардероба ми през цялата година.

 

Класически маратонки

 

Тенденциите са циклични, така че не трябва да е изненада, че старото отново е ново. Вдъхновените от ретро стилове, които някога са изглеждали кичозни, сега са шикозни – и никоя марка не е извлича полза от това завръщане повече от Nike. Класиките като Nike Air Max  се завръщат както в традиционните, така и в по-модерните цветове, така че можете да изберете.

Велкро маратонки

 

Никога не съм мислила, че ще доживея деня, но велкро маратонките са тук. Кажете сбогом на твърде дългите връзки веднъж завинаги! Въпреки това, те не приличат точно на светещите обувки, които сте носили в началното училище – новите версии са също толкова готини и функционални, колкото всички други маратонки. Моите предпочитания този сезон ще бъдат ниските маратонки Forum 84 от Adidas, които включват голяма велкро каишка. Говорим за най-доброто от двата свята!

Маратонки за бягане

 

Оригинални маратонки за бягане се завръщат. Така че изберете модели, в които се усеща по-малко начина на живот, повече току-що дошли от крос-кънтри практиката. Asics е марка за точно тази нишова естетика и тези маратонки Asics със сигурност отговарят на добрата си цена.

Маратонки от ЕКО материали

 

Бъдещето е само за „зелените” маратонки. И не, не говоря за цвета! Екологичните обувки ще спечелят над по-модерните артикули през 2022г., тъй като нашите решения за дрехи продължават да отразяват по-устойчиво мислене. В SPORTFASTER предлага мъжки маратонки от еко материали, независимо дали търсите високи, ниски или велкро модели. И като говорим за цвят – новите щрихи на NIKE Air Max, Adidas Terrex са задължителни за разтърсването на най-популярния нюанс за годината.

Маратонки с платформа

 

Платформите се завръщат за всички различни видове оригинални маратонки – високи, ниски, зимни модели, боти и сандали. Тези маратонки с платформа  Adidas M Attitude имат подметка на платформа, която им придава леко спортен вид и ги прави лесни за ходенe.

Comments

comments