Тенденции в грима за пролетта

1122

Ключовите думи за грима през тази пролет са: блясък, цвят и геометрични линии. За идните месеци, световните модни експерти предлагат цял куп идеи, в които има по нещо за вкуса на всяка дама. И за да се убедите, че това е така, запознайте се с кратък преглед на най-актуалните тенденции, които ще се превърнат в закон за последователите на модата, съвсем скоро.

1. Накарайте очите си да заблестят

Да ,направете го в буквалния смисъл, защото блясъкът ще бъде много модерен. Б
брокатените сенки за очи и очна линия трябва да станат задължителен компонент от козметичните ви принадлежности. През 2016 г., брокатът ще бъде и на устните, както и по косите. Можете да използвате бляскавия грим в различни варианти, според предпочитанията си. Изберете най-подходящия за вас начин.

2. Класика със захарен привкус

Червеното червило- вечната класика -е хит и през тази пролет, само че в един малко по- “ сладък “ нюанс. Целта е устните ви да навеждат на желания за “ бонбонени прегрешения “. Този цвят е подходящ за всеки тип визия и прогнозираме, че ще ви хареса.

3. Кукленски мигли

Спиралата за мигли ще е незаменима част от грима през пролетта. Огромните ресници завладяват модните подиуми, и това не е случайно. Едва ли има по- сполучлив начин за подчертаване на очите от дългите и гъсти мигли. През пролетта, освен класическото черно, ще се използват и цветни спирали, както и изкуствени мигли- ресниците трябва да са подчертани така, че да изглеждат като нарисувани. Духът на 60-те години просто говори и очарова с невинния си, и дързък чар.

11234. От розово до прасковено

Тази амплитуда от цветове ще грейне върху устните и клепачите на дамите, през пролетните месеци. Нюансите варират между нежно розово, ярко розово, розово-оранжево и прасковено. Пастелните цветове се редуват с по-захаросани и дръзки тонове. Тази романтична визия има доста почитателки, както сред младите девойки, така и между по-зрелите дами.

5. Яркосиня очна линия

Романтичният облик на русалка се редува с бунтарска гръндж визия, само с помощта на сините нюанси. Доста смела и дръзка тенденция, която със сигурност, ще се превърне в хит сред тийнейджърките. Електриково-, гълъбово-, кобалтово- или морскосиньо- важното е, когато използвате такава очна линия, устните да са в блед и неутрален цвят.

6. Геометрия на очната линия

Правите линии са много актуални, през пролетта на 2016 година. Те автоматично ще се пренесат върху клепачите, за една дръзка и авангардна визия. Черната очна линия се нанася дори и в сгъвката на клепача, както и в долната му част, във вътрешния и външен ъгъл на окото. Изборът е ваш

7. Боровинкови устни

Тъмните червила продължават да са модерни, независимо дали са в тъмно лилаво, виненочервено или почти черно. Добре е да ги съчетаете със съвсем леко подчертани вежди и очи, така че, акцентът да е върху устните.

8. Изгорели от слънцето

Опарените от слънцето бузи и устни ще са хит, през този сезон. Освен това, бронзовият блясък е и върху очите, и деколтето на дамите. Целта да е се постигне вид на приятен и здравословен загар.

Не се страхувайте да смесвате стилове ида експериментирате!

Източник: http://mes.bg/

Comments

comments