Творчески езикови преводи

periodichni-parichni-prevodi

Всекиму се е налагало да преведе нещичко от чужд език – от английски, немски, френски, руски или някой друг. Естествено, в интернет се предлагат предостатъчно автоматизирани услуги, но никоя от тях, поне аз не съм срещал такава, не може да се мери с онова, което професионалният онлайн преводач може да ви предложи!

 

Онлайн преводачът е специалист с опит в езиковите преводи, който е придобил умения и опит, и е способен да преведе специализиран, научен, административен или някакъв друг текст.

 

При избора на онлайн преводач препоръчам да положите усилия да погледнете мненията за него – ако ще е физическо лице, попитайте някой свой близък, който е работил с него. Ако пък е фирма, тогава е още по-лесно – само въведете името й в търсачката и огледайте мненията на предходните й клиенти. Ако мненията са положителни, опитайте си късмета.

 

Обърнете внимание, че в уеб мненията могат да се манипулират. Затова задължително огледайте извършените от компанията / лицето езикови преводи или изискайте ревю.

 

Какво представлява преводаческото ревю?

 

Преводаческото ревю позволява изпращането на някакъв кратък текст, който онлайн преводачът да адаптира от / на съответния език и да ви изпрати обратно, а вие въз основа на получения текст да решите дали този човек разполага с необходимите умения и опит, за да му се доверите за извършването на услугата.

 

Творчески езикови преводи

 

Ние от webselo.com извършваме разнообразни преводачески услуги. Предлагаме на вашето внимание както стандартните езикови преводи, така и творчески преводи, например на поезия, проза, детски приказки, сонети, текстове на песни и прочее. Също така можем да се справим и с написването на авторско съдържание на съответен език по зададена от вас тема.

 

Препоръчваме ви да разгледате реализираните от нас текстове в уебсайта ни, автори на които са съвременни български писатели, инженери, филолози, както и специалисти по реклама.

 

При въпроси относно преводаческите услуги – свържете се на телефон 0898 62 30 62 или пък изпратете съобщение по електронната поща: office@webselo.com.

webselo-transparent-PNG

 

 

Comments

comments