Татяна Дончева в Разлог: В нашите листи виждате млади и непознати на политиката до момента хора

„В нашите листи виждате млади и непознати на политиката до момента хора, но такива, които знаят кое как трябва да става.Трябва да се премахнат партиите на статуквото ,което не може да стане с един замах,но да сложим началото,като помогнем в парламента да попадне партия,която е извън схемата.Знам,как тези от вас ,които имат бизнес се притесняват около избори ,какво ще стане с бизнеса им след тях, защото това винаги е зависело от тези ,които са на власт и имате пресен спомен от Герб.“ , каза Дончева пред събралите се жители на Разлог днес в Народното читалище.
Заедно с нея на срещата присъстваха и Надежда Найденова, общински председател на ПП „Движение 21“ в Разлог ,както и кандидат депутатите от листата на партията от 1 МИР Георги Корчев и Десислава Аргирова.
Тя сподели още ,че хората трябва да мислят последователно, да се погрижат първо за основните си нужди и след това да се прави по-дългосрочно планиране,защото България е на етап на който не може да си го позволи.
Татяна Дончева още веднъж подчерта, че основен приоритет на партията е прокуратурата в България и това,че се е превърнала в икономически играч, който може да вземе бизнеса на някого заради поръчка на конкуренти, да го смаже, за да станат неговите конкуренти монополисти. Затова тя трябва да бъде извадена от съдебната система и да се обособи в отделна институция.
„За разлика от партиите на статуквото, в „Движение 21“ има много нови лица, голяма част от които са млади хора. В листите са включени представители на свободни професии, на дребния и средния бизнес, които имат своята икономическа независимост и това им позволява да не се страхуват от участието си в политиката. Това са хора, които решават реални проблеми, а не чакат на партийните опашки за назначения“ допълни Дончева.

Comments

comments