Танцово студио „Божана“ към Младежки дом Благоевград, взеха участие в програмата на конкурса „Мис Югозападна България 2016“

Малките грации от Танцово студио „БОЖАНА“, които взеха участие в програмата на конкурса „Мис Югозападна България 2016“, успяха да впечатлят всички гости на събитието. Малките балерини бяха посрещнати с много аплодисменти, а след танца им и удоволствието, което подариха на всички реакциите бяха още по-топли.Възпитаничките на Красимира Митова придружиха и претендентките за короната в последния кръг на конкурса.
03


Танцово студио „БОЖАНА“ е създадено през януари 2012 г. с творческия ентусиазъм на креативната ръководителка и хореограф Красимира Митова. От тогава до сега в духа на новаторство, професионализъм и много отдаденост се обучават различни възрастови групи в изкуството на класическия балет и традицията на българските народни танци.
04
02
Може би се питате с какво ТС „БОЖАНА“ е една различна танцова школа? Зад името на студиото стои човек с богат опит в сферата на танците – Красимира Митова е квалифициран хореограф, възпитаник на НУТИ, гр. София, завършила с отличие магистър „хореограф-режисьор“ в АМТИИ, гр. Пловдив. Професионалното си развитие продължава във фолклорни ансамбли „Тракия“ и „Пирин“ като артист балетист и печели редица отличия и грамоти.
Може да сте сигурни, че записвайки малчуганите си или самите Вас в ТС„БОЖАНА“, ще научите много не само за танца, но и за неговата сила да влияе на духа и тялото, да предизвиква зареждащи емоции и да сплотява хората. Междувременно ще имате възможност да наблюдавате развитието на Вашето дете в различни концертни изяви и международни и национални фестивали. От такива събития имаме не малко грамоти, купи, призове и прекрасни спомени! В часовете за класически балет засега могат да се включат деца в две възрастови групи –от 3г. до 5г. или от 6г. до 9г. Но развитието на клуба е неспирно и при достатъчно желаещи ще бъдат създадени още групи в различни възрасти. А в народните танци няма възрастови ограничения – те са подходящи за всеки, който желае да научи повече за традициите или просто да потанцува с приятни хора в края на деня. ТС „Божана“ се ръководи от магията на танца, позитивизма и съвместните усилия на танцовите любители и Красимира Митова.
За информация на всички родители, които искат да запишат децата си в танцовото студио: можете да го направите в Младежки дом-Благоевград, ЗАЛА № 4,вторник и четвъртък от 17.00 – 18.00 часа и
сряда и петък от 17.00 – 18.00 часа, както и на тел. 0898 / 750 450.

Comments

comments