Талантливите студенти от фондацията NDNA Productions поставят „Удавянето на Офелия“ в АУБ

Представлението ще се състои на 13 февруари от 20 ч. в театралната зала на университета и е отворено за всички, желаещи да го посетят

На 13 февруари от 20 ч. в театралната зала на Американския университет в България (АУБ) в Благоевград, NDNA Productions ще представят спектакъла „Удавянето на Офелия“. Благодарение на усилията на енергичния екип и подкрепата и креативността на професор Недялко Делчев в първата постановка на фондацията в университета ще могат да се потопят всички желаещи от общността на града. Билети за представлението могат да бъдат закупени онлайн от тук:

https://embed.urboapp.com/KWvanT37BGlySZK6TUIbOrqQAuoTmxtk/#forward

NDNA Productions е фондация, чиято цел е внасянето на нови перспективи в експерименталния и физическия театър в България. Екипът е изграден от талантливи млади хора – професионални актьори, организатори, дизайнери, фотографи и сценографи. Всеобщата им отдаденост и страст към изкуството полагат началото на мисията им да представят едно катарзисно и вдъхновяващо преживяване след вдигането на завесата в залата. „Удавянето на Офелия“ от Рейчъл Страйър е трагикомедия, която разгръща дълбокото въздействие на насилието и трайните невидими белези, които то оставя след себе си.

„Благодарим на АУБ за подкрепата, която дълбоко ценим, а днес тя е по-важна от всякога. Благодарим, че сте част от нашето пътуване! Нямаме търпение да споделим с общността на университета и на града своята обич към театъра и се радваме, че имаме възможност да представим нашите вдъхновяващи и искрени артисти и организатори, които са готови да оставят незаличима следа в сърцата ви“, сподели Нана Димитрова, артистичен директор на NDNA.

По своя собствен алтернативен начин актьорите успяват да изправят публиката лице в лице с житейските изпитания, за да създадат едно различно настроение, наситено с разноцветни емоции.

Comments

comments