С 94 офиса до края на годината СИТИ КЕШ се нарежда сред лидерите в сектора на бързите кредити

СИТИ КЕШ дава заявка да се превърне във втората по големина българска небанкова финансова институция.
Амбициозните планове на дружеството са до края на годината да развива своята дейност в 94 търговски офиса в цялата страна. С това компанията ще се нареди сред лидерите в сектора на бързите кредити.
След Разлог, Самоков, Дупница, Благоевград, Петрич, Сандански, Гоце Делчев и Якоруда, сега предстои отварянето на офиси в Симитли и Кюстендил.
Компанията ще отвори и втори офис в Благоевград, за да улесни клиентите по-лесно да достигат до всички продукти и услуги на СИТИ КЕШ.
През този месец, компанията ще празнува трети рожден ден и по този повод всеки клиент, кандидатствал за някой от продуктите на финансовата институция, може да спечели награда.
Компанията ще подари на късметлиите три айфона, 10 телефона „Самсунг“ и 20 таблета.
СИТИ КЕШ е небанкова финансова институция, която работи на територията на България от 2013 г. Още в рамките на първата година от развитето си се доказва като най-бързо развиващата се компания в бранша. С откриването на нови офиси в региона на Югозападна България компанията ще постигне пълно национално покритие.
Компанията предлага разнообразно портфолио от продукти, които обхващат различни групи потенциални клиенти, но общото между тях е компетентното и гъвкаво обслужване, разнообразното портфолио от продукти, индивидуален подход и условия, съобразени със социалния статус на всеки отделен клиент.
СИТИ КЕШ предлага финансови решения за хора във временно финансово затруднение, но наскоро предложи и нов продукт – за клиенти с по-дългосрочни планове. Компанията ще продължи да разширява продуктите си и в нови кредитни линии с цел да предостави максимално гъвкави възможности за кредитиране на всеки клиент.

Comments

comments