Със стилен коктейл ПП „Движение 21“ , откри предизборната си кампания в Благоевград

Партията на Татяна Дончева Движение 21 , откри предизборната си кампания и представи кандидатите от своята листа за 1 МИР-Благоевград, пред десетки предимно млади хора, които уважиха събитието.Заедно с предизборната кампания , те откриха и новият предизборен щаб на партията в Благоевград.За откриването пристигна оторизационният секретар на партията Данаил Георгиев.
На предстоящите предсрочни парламентарни избори в ПП „Движение 21“ ще участват 11 кандидати за депутати в 43-то Народно събрание.
Водач на листата е известният и авторитетен адвокат Албина Анева – Томова, която е трети мандат общински съветник в Благоевградския парламент.
В листата освен юристи има и двама утвърдени лекари,листата на Движение 21 е от хора , които млади ,успешни и амбицирани да започнат промяната , която хората чакат от години. Това са: Гинеколожката д-р Антоанета Баракова и Кардиоложката д-р Жулиета Старкова. В листата фигурира и икономистът Росица Симеонова, която е собственик на Счетоводна къща „РОСИДИ“ в град Сандански, икономистът от гр.Разлог Надежда Найденова и колежката им от Благоевград Десислава Аргирова. В листата участват още ЮЗУ преподавателят Антон Манчев, Стефан Жеков, студент; бизнесменът собственик на комплекс „Хавана“ Георги Корчев, който е общински председател на „Движение 21“ в Благоевград, Георги Занков, собственик на култовата дискотека в областния център „Джулиани“ и земеделският производител Добринка Стоименова.

„Ние от „Движение 21“ ще наблегнем на развитието на малкия и средния бизнес в региона. В Благоевград работещите предприятия се броят на пръсти. Трябва да бъдат инвестирани пари именно в бизнеса ето за това предлагаме на избирателите в Благоевградска област да подкрепят листата на ПП „Движение 21″, защото в нея участват хора достойни, професионалисти в сферата, в която работят и доказани експерти“ коментира Областният координатор на Политическа партия „Движение 21” адвокат Албина Анева.

Comments

comments