Със стилен коктейл МЕТРО- Благоевград отбеляза 50-годишнината на веригата и 15 години Метро в България

На 17 септември на връх християнският празник Вяра,Надежда и Любов, веригата магазини Метро , отбеляза 50-годишнината на веригата. Метро Благоевград даде стилен коктейл по повода , като на него присъстваха много клиенти на веригата,обществени личности и приятели.Сред гостите беше областният управител Димитър Димитров и директора на Областна дирекция по безопасност на храните д-р Михаил Бащавелов.
За доброто настроение на гостите се грижеха диригента на Биг бенд Благоевград Борис Янев и Христина Палева, гостите бяха обгрижвани и от управителката на Метро Благоевград- Филипина Стоянова, която намери време да поговори с всеки гост и се грижеше да не липсва нищо на всички уважили събитието.
Домакините бяха подготвили специалитети от различно естество и различни изтънчени вина за гостите на рожденият ден и огромна торта с която подсладиха събитието.
Филипина Стоянова, поздрави гостите от сцената и благодари на всички клиенти с които веригата работи от години, благодари им за доверието и изрази надежда още много години това сътрудничество да продължи да се развива.
На 18 март 1999г. са открити първите два магазина в България – в София на бул. Цариградско шосе и в Пловдив – ж.к. Тракия. Те са първите от така наречената „модерна търговия”, както и първата верига магазини в страната, сертифицирана по ISO 22 000 /HACCP/ и впоследствие по IFS Cash & Carry / Wholesale. Днес Метро са професионалните партньори на хотелиери, ресторантьори и собственици на магазини.

Comments

comments