Съдии, прокурори и депутати виновни за смъртта на Вероника

Утре могат убият вашето дете с тесла или да го размажат на пешеходна пътека с кола, защото поредният асоциален съдия и прокурор с извратено чувство за хумор, който се гаври от поста за който вие плащате, е пуснал нарочно поредния дегенерат на свобода! Източник: newsline.bg

Задържаният за убийството на 23-годишната Вероника във Велико Търново е Илиян Здравков. Здравков е многократно осъждан и дори понастоящем спрямо него е налице влязла в сила присъда с наложено наказание лишаване от свобода, но е оставен извън затвора да убива! Работил е в краварник и въобще не се е криел от властите, които определено не са бързали да го прибират.

Миналата година край гарата в Горна Оряховица той по идентичен начин напада друго 18 г. момиче. Момичето оцелява по чудо, а Здравков е пуснат да вилнее отново по улиците!

В резултат от неговото освобождаване е убита Вероника!

Рецидивистът гласоподавател и любимец на властта, е направил пълни самопризнания. Умъртвил студентката с тесла, като си доставял садистично удоволствие да я удари 7 пъти и защо не? Да не е дъщеря на Бойко, Главния прокурор или Президента? Тя е обикновено момиче, за което на никого горе не му пука, не е от богопомазаните деца на властта, които се движат с охрана и служебни автомобили.

Рецидивистът отново е задържан за 72 часа и най-вероятно отново ще бъде пуснат на свобода, когато интересът на медиите намалее. Това не му е първото престъпление, няма да е и последното, като знаем как работи съдебната ни система!

Причината да се пускат подобни индивиди на свобода?!

Терорът (terror) лат. страх, ужас, е система от мерки за преследване, насилие и физическо унищожаване на определени групи от обществото, в случая обикновените български граждани. Управление, властване чрез използване на заплахи и физическо насилие. Насилствено престъпно поведение, което главно цели да генерира страх в обществото, или в значителна част от него, за политически цели, в случая да може да се краде. Целта на терора в България е чрез всяване на страх в населението и чрез толериране на престъпниците да се отклонява общественото внимание от разграбването на държавата.

Ако убият детето ви, тероризират родителите ви и ги убиват, или има голям риск от това, вие няма да мислите за огромната корупция в държавата, кражбите на милиарди, далаверите на властта, а ще мислите за собственото и това на близките си оцеляване!

Тъй като, властите не смеят открито да прилагат терор, те използват криминалния контингент за тази цел, което обяснява защо за откраднато кебапче или кутия вафли се влиза в затвора, а за убийства, грабежи или късане на националния флаг, не.

Смятате, че това твърдение е пресилено и невъзможно?! Обяснете го на убитата Вероника и стотиците хиляди жертви на безнаказани престъпления!

Ако Вероника бе притежавала оръжие (нещо забранено и от властите) и бе застреляла своя нападател, със сигурност щеше да бъде арестувана, осъдена, щеше да лежи с години в затвора, като много хора опитващи се да се защитят от насилието отприщено от властите в последните 25 години.

Comments

comments