Стотици днес изказаха съболезнованията си за смъртта на 16-годишния Георги

Стотици днес изказаха съболезнованията си за смъртта на 16-годишния Георги Игнатов на фейсбук страница, направена в негова памет. „Почивай в мир, приятелче“, пишат негови близки и познати.
Приятелката на убития с порязна от нож рана Георги написа лично послание в социалната мрежа.“Чувствах се винаги защитена в ръцете му. Може би, защото за мен той бе най-силният? Или може би, защото за него аз бях най-крехкото създание на света? Която и да бе причината, щом ръцете му сключваха силна прегръдка около тялото ми, сърцето ми започваше да бие по-бързо от нормалното…Винаги бебе, винаги….липсваш ми“, пише във фейсбук опечалената Лора.
Момичето е било последнатато, на което Георги се е обадил преди да издъхне. Младежът споделил на Лора, че са го наръгали, тя се обадила на 112 и веднага тръгнала към мястото, разказа най-добрият приятел на момчето – Константин.
Припомняме, че гимназистът бе открив мъртъв на пейка в Борисовата градина вчера. Все още няма заподозрени по случая с убития 16-годишен Георги Игнатов, обясни вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

Comments

comments