Стефан Генов: Това е максимумът

Наставникът на Пирин Стефан Генов заяви след ремито 1:1 с ЦСКА в мача от третия кръг на Първа професионална лига, че благоевградчани са разузнали много добре „армейците“ преди срещата.
„Бих казал, че това максимумът. Оспорван мач. Можеше да загубим и да спечелим. Предстои ни много работа, но сме в положителна насока. Още съм под емоции и не мога да дам точна оценка, но добър мач“, започна Генов.
„Много добре бяхме разузнали ЦСКА. Знаехме и силните и слабите страни на ЦСКА“.
„И Станислав Манолев, и Иван Цветков се готвят с нас. Манолев чака трансфер, ако не подпише е добре дошъл при нас. Цветков лекува травма и до 20 дни ще се включи. Аз съм доволен от показаното от моя отбор. Той има бъдеще“, продължи Генов.
На въпрос дали може Петър Златинов да заиграе в Пирин заедно с брат си Владислав Златинов, специалистът обясни: „На този етап няма нищо конкретно за брата на Владислав. С това разполагаме. Имахме и на проби човек, но все още не сме уточнили как ще действаме с него. По време на паузата, ако видим подходящ играч, може да го поканим при нас“.
„Нашата работа си я вършим на терена, благодаря на феновете за подкрепата. Ние се нуждаем от нея, особено при все, че имам много млади играчи“, обясни Генов.
„При Наджи Шенсой отборът бе един, сега е коренно различен. Пет-шест човека ги няма. Ние градим нов отбор, с нов стил на игра. Футболистите в момента са с други възможности и други качества“, коментира още треньорът.
Когато дойдох тук, мислех, че точно тези млади момчета ще покажат пиринския дух“, каза за финал Генов.

Comments

comments