Стефан Генов: Съдийството в този мач бе фактор

Старши треньорът на Пирин Стефан Генов определи като равностоен двубоя между „орлетата“ и Черно море, завършил 3:1 в полза на „моряците“. Според специалиста класата и опитът на съперника са били решаващи като той изтъкна и грешки на съдиите.
„Неувереност и липса на самочувствие. Въпреки резултата мога да похвали отбора за старанието. Знаем си слабостите, но в днешния мач имаше и други фактори, които допринесоха за тази голяма загуба за мен“, заяви Генов.
„Искам да коментирам играта на моя отбор, но просто съдийството в днешния мач беше фактор. За мен мачът беше равностоен. Второто полувреме обаче допуснахме два гола.“
„За мен няма дузпа, щом я е дал съдията, какво може да кажем. Уважавам съдийството, но и те трябва да уважават нашия труд.“
„Не сме играли по-слабо. Допуснахме го;л от статично положение. По-класен и опитен отбор, използваха ситуациите и си решиха мача.Целите са да изградим един нов отбор. Искам да играем хубав и привлекателен футбол, да радваме феновете и да имаме успешни игри.Това е политиката на клуба, виждате, че взимаме малко футболисти, даваме шанс на юношите“, допълни специалистът.

Comments

comments