Стефан Генов:Очаква ни труден мач

Наставникът на ОФК Пирин Благоевград Стефан Генов обяви че очаква труден мач срещу Локомотив/Горна Оряховица/. Двубоят е утре вечер от 21.15 часа и второ поредно домакинство за орлетата.
„Очаквам труден мач срещу съперник в който личи почерка на новия наставник Ангел Червенков. Дори казах на футболистите си ,че този мач ще бъде по-труден отколкото този срещу Черно Море. Ние обаче нямаме друг вариант освен победата и съм сигурен в нея“-коментира наставникът на Пирин.
Той заяви ,че не се притеснява от реакциите на феновете. “ Хората имат право на мнение. Нормално е да не ми харесват някои от реакциите. Дошъл съм тук да надградим нещо повече от постигнатото досега“-завърши специалистът.
Той няма да може да разчита за този мач на контузения млад нападател Кирил Грозданов. А също така и на Дани Младенов, който е възстановен от тежката си контузия и ще бъде на разположение след 2-3 кръга. В групата за този мач обаче ще бъдат бразилецът Александре Ханс който бе уреден с работна виза и преотстъпения от Левски нападател Илия Димитров.

Comments

comments