Стартира първият етап на енергийното обновяване на сградния фонд: Селект Смарт Консулт може да бъде вашият доверен партньор

Стартира първият етап на енергийното обновяване на сградния фонд у нас, по който инвестиционните предложения за саниране на жилищни сгради ще бъдат субсидирани в пълния си обем – на 100%.

Селект Смарт Консулт разполага с необходимата апаратура и експерти, които извършват всички дейности и изготвят цялата документация необходима за кандидатстването по програмата за саниране на жилищни сгради у нас.

Селект Смарт Консулт изготвя Технически паспорти и енергийно обследване и сертифициране на сгради, необходими за кандидатстване по процедурата за енергийно обновяване на жилищния сграден фонд.

Технически паспорт на сграда е документ, който включва техническите характеристики на сградата, инструкции за експлоатация, ремонт и отразява всички извършени строителни и монтажни работи след въвеждането на сградата в експлоатация.

Основните типове строежи, които се нуждаят от технически паспорт са:

✅️ Технически паспорт на новостроящи се сгради от първа до пета категория – по време на строителството;

✅️ Вече построени сгради от първа до пета категория – извършва се обследване на строежа;

✅️ Технически паспорт на търговски обекти (магазини, заведения, салони за красота, лекарски и стоматологични практики, детски градини, офиси и др.) – по време на строителството или чрез обследване на строежа;

✅️ Технически паспорт на индустриални обекти (цехове, работилници, сервизи, складове) – по време на строителството или чрез обследване на строежа;

✅️ Технически паспорт на линейни обекти (външни ВиК връзки; външни ел. кабели; трафопост; топлопроводи и др.) – по време на строителството или чрез обследване на строежа.

Контакти:
Селект СмартКонсулт
Тел. 0889 97 94 11
e-mail: selekt_smart_consult@abv.bg

Facebook: https://www.facebook.com/SelectSmartConsult

Instagram:https://instagram.com/select.smart.consult?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Comments

comments