Спортен клуб „Чо Елит Таекуондо” от Разлог организира демонстрация по случай 1 юни – Международния ден на детето

Спортен клуб „Чо Елит Таекуондо“ от град Разлог организира демонстрация за жителите на града по случай Международният ден на детето – 1 юни.Подкрепен от местната структура на новосформираното се сдружение с нестопанска цел ”Единство”, спортния клуб ще излезе на градския площад в Разлог, за да покаже уменията на децата, трениращи източното бойно изкуство.
Демонстрацията ще започне в 11,00 часа на 1 юни, и с нея „Чо елит“ ще защити името си на водещ спортен клуб в града, изнасяйки впечатляващ спектакъл пред зрителите.
„Чо Елит Таекуондо Академия“ е посветена на израстването, помага за обединяване и укрепване на тялото и ума , клубът предлага разнообразие от класове за деца/тийнейджъри , възрастни и семейства. Системата на Таекуондо преподавана в Чо Елит е една от най- полезните и ефективни, резултат от много години на обучение и опит.
Председателят на „Единство“ – Димитър Захариев, задно с треньора на клуба и член на сдружението Славчо Рачев, ще се опитат да спомогнат за налагането и развитието на спорта в Разлог, като с демонстрацията ще онагледят ясно, начина и методиката на тренировките и основните методи на обучение на децата в клуба.Една от основните цели на СНЦ „Единство” е развитие и утвърждаване на духовните ценности, образованието и спорта. Отчитайки високите спортни резултати на „Чо елит Таекуондо”, организацията ще съдейства за намиране на средства за подобряване на спортната база, популяризацията на спорта в региона и организирането на лагери и състезания за трениращите.
„Направи правилните неща .Аз избирам това, което е правилно, дори ако това не се харесва на другите. Гордея се и се грижа за себе си . Аз спазвам обещанията си, това са само малка част от принципите на които ни учи този спорт, което е много важно за изграждането на децата като личности, именно затова смятам, че трябва да се помага за доизграждането на такива клубове и дейността им да се подкрепя от всички.“, коментира Димитър Захариев.
В понеделник жителите и гостите на Разлог, ще имат възможност от близо да се запознаят с този спорт и с ползите от него.

Comments

comments