СНИМКА доказа пътуването във времето: Мъж със смартфон на плаж през 1943 година

Интернет е раздвоен относно стара снимка от 1943 година, за която някои твърдят, че на нея мъж използва мобилен телефон.

Мъжът в кафявия костюм е бил заснет на плаж в Корнуол и може да се види как пипа нещо с ръцете си така, както някой борави с телефона си през 2018 година, пише в. „Дейли мейл“. Около него има десетки плажуващи, които се наслаждават на последните за годината слънчеви лъчи, мнозина обаче са в ризи и дълги панталони.

1539013132-dad

Снимката е разпространена в мрежата от Стюард Хъмфрис, който първоначално не е забелязал странния мъж. Той написа в Туитър: „Британските работници по време на Втората световна война си почиват на брега на морето – плажът в Корнуел е заснет през септември 1943 година. Би било приятно, ако някой познае кой е този плаж“.

1539013048-za

Скоро обаче след публикуването на снимката, потребители в Туитър отбелязаха, че мъжът на снимката използва мобилен телефон. „Само на мен ли ми се струва или пича на снимката използва телефон?“, пише потребител.

„Добро попадение. Очевидно мъжът на снимката е пътешественик във времето, който си гледа телефона. Най-накрая, доказателството, което доказва, че пътуването във времето наистина съществува. Сега ние забелязваме неща на стари снимки, които в миналото сме пропускали, но сега знаем, че те са телефони, защото ги имаме“, пише д-р Кевин Пърсел.

източник: blitz.bg

Comments

comments