Служители на голям телеком оставиха ул.“Дойран“ в Благоевград без газ и топла вода

Живущите на ул.“Дойран“ в Благоевград сигнализираха, че заради един от големите телекоми са оставени без газ и топла вода за неопределено време. Доставчика на газ „Рила газ“ ЕАД са обявили авария, която според хората е причинена от техниците на телекомуникационната компания, чиито служители докато копали, за да прокарат кабели под земята са прекъснали газопровода на улицата.
3

4
Общинският съветник Владимир Елезов, който също е един от потърпевшите сподели, че това не е единственото неудобство, което им е причинено от Компанията. “ Освен, че ни оставиха без газ, без топла вода при положение, че тук има десетки семейства с малки деца, техниците на телекома най-нагло и без съгласието на собствениците на жилища, слагат в стълбищните ни клетки големи разпределителни кутии, пълен абсурд!“, коментира Елезов.
1
Днес хората от кооперациите били изненадани и от грозна гледка, по фасадите на сградите им висят кабели на същата компания, отново без да са дали съгласие за това. “ Когато „Рила газ“ прокарваше своите инсталации, питаха собствениците и това се случваше само при съгласие на поне 2/3 от нас.“, допълни общинският съветник.
5

6
Живущите на ул.“Дойран“ са недоволни от действията на техниците, но са благодарни, че не са успели да прекъснат и водопровода , който се е разминал на сантиметри от несъобразените им действия.Владимир Елезов пое ангажимент да информира всички институции, които могат да вземат отношение по проблема, защото според него е скандално подобни действия, да създават неудобства на толкова хора без последствия.
Ние вече изпратихме официално запитване до телекома, относно действията на техните служители и ще продължим да следим случая до пълното му разрешаване.

Comments

comments