След наша публикация, улица в Разлог беше почистена незабавно.Улицата към болницата, обаче остава в снежен капан

След наша публикация от вчера, когато сигнализирахме за недоволството на жители от Разлог, че улицата им е непроходима,за разлика от добре почистената от снега улица на която живее кмета инж. Красимир Герчев, днес все пак беше почистена.Хората живеещи там рано днес качиха в социалната мрежа снимки на почистената вече улица и изразиха своята благодарност към общинска администрация.
И тъкмо, когато мислехме, че трябва да поздравим кмета Герчев и екипа му, за добре свършената работа нашата проверка се натъкна на друг сериозен пропуск.
Клип качен във Фейсбук днес , показва ясно, че улицата към МБАЛ Разлог е затрупана от преспи и реално болничното заведение и пациентите му са в своебразен снежен капан.Човек представящ се в социалната мрежа с името Gosho Dizevia е качил клипа и иронично коментира „На вниманието на всички лекари и болни,дори и тези, които умират да отложат за малко смъртта си, а родилките да постискат:ИЗЛЕЗТЕ И СИ ИЗРИНЕТЕ СНЕГО!!!“, той е подкрепен и от друга своя съгражданка, която пише „Срамота“.
Пропуск, не работеща адекватно и отговорно администрация или чиста безотговорност е причината за това ние не можем да кажем , но със сигурност е „срамота“, най-важната сграда в града , каквато е болницата да бъде оставена с непочистени около нея улици, които да затрудняват достъпа на хората до нея.
„Администрацията като не си е изпълнила задълженията, то ние трябва да се чувстваме виновни, защото … не се разбра защо точно?! Всеки щеше да откликне, ако администрацията не се беше „покрила“ и три дни я нямаше и се задейства след една публикация.“, пише Марин Адамов и ако наистина нашата публикация е повлияла на някой да си свърши работата, то ние сме свършили нашата, затова призоваваме всички граждани на Благоевградска област да подават сигнали на нашият имейл: blagevgrad-news@mail.bg, ако попаднат на подобна нередност, за да можем от своя страна да публикуваме проблемните ситуации, с което се надяваме да помогнем за бързото им разрешаване.

Comments

comments