След Галчев ЦСКА София отстрани и Павел Головдов

Още един от героите, спечелили Купата на България през миналия сезон, беше отстранен от ЦСКА. Това е най-големият талант на тима Павел Головодов, който повече няма да играе за дубъла на „червените“ в „Б“ група.
18-годишният супер талант ,който е роден в Гоце Делчев преживя в началото на тази година и голяма лична трагедия. Той е научил новината от треньора на отбора Стамен Белчев. Специалистът е обяснил, че това е решение на клубното ръководство.
Както е известно, преди няколко дни и капитанът на първия отбор на ЦСКА Борис Галчев беше отстранен от тима.
Интерес към Головодов проявява тим от Първа лига, но негово преминаване в друг отбор до зимната пауза ще бъде много трудно.
Все още не е ясна причината за отстраняването на Головодов. Една от версиите е, че в последно време младокът не спазва спортния режим.
Младокът вчера се появи на стадион „Васил Левски“, за да гледа изявите на ЦСКА 1948 срещу Конелиано (1:1) в мач от Четвърта лига. На двубоя присъства и друг бивш играч на ЦСКА през миналия сезон Марио Йорданов. По-късно Головодов изгледа от трибуните на „Българска армия“ победата на ЦСКА-София с 1:0 над Черно море.

Comments

comments