Скъп гръцки курорт посреща родни знаменитости и политици , компания на Цв.Цветанов правил кмета на Благоевград Ат.Камбитов

Българският шоу бизнес и българските политици и тази година избраха да прекарат лятната си почивка в южната ни съседка като предпочитаните дестинации отново са Неа Перамос, Ираклица, Урануполи, в района на Кавала.
Сред многото ВИП-имена като Нона Йотова и Богомил Бонев, Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин, Къци Вапцаров, Антония Петрова, Мартин Карбовски и други се наредиха и имената на родни видни политици от ГЕРБ между които и Цветан Цветанов.

Видният гербаджия избра да почива в тузарския петзвезден EAGLES PALACE,който се намира на ръкава Атон, в района на Уранопулис.
Хотелът е член на международната организация Small Luxury Hotels of the World и цените за нощувка стартират от 540 до 1280 лв в силния сезон, както е сега.
img_6569052837_6122fcd66c_800x600_0


Според наши източници Цветанов е споделил ваканцията си със съпругата си и приятели, между които бившият първи антимафиот Станислав Флоров и управителят на Харманлийската винарска изба „Тера Тантра“ Емил Зайчев, като към компанията им се присъедини за малко и кмета на Благоевград – Атанас Камбитов, пише още сайтът http://www.no-comment.bg.
Цветанов вече си е тръгнал от хотела, съобщават източниците ни.
img_9386725008_93dcbb16f0_800x600_0
Северна Гърция е предпочитана дестинация за почивка на втория човек в ГЕРБ.

Великденските празници Цветанов също посрещна в курорта Ираклица, в имението на приятел, за което според запознати собственикът плаща наем от 150 000 евра годишно и разполага с 15 стаи.
В Гърция, както обикновено почива и президента Росен Плевнелиев, който има къща – също в местността Амаксина до Уранопули. За нея той брои 700 хил. евро в брой през 2007 г. според документите от гръцката Агенция по вписванията.
На къщи там се радват още певецът Георги Христов, Ники Кънчев, комикът Любо Нейков, чийто дом е на остров Тасос и други.
Източник:http://www.no-comment.bg

Comments

comments