Скандална кореспонденция във FB! Декан на ЮЗУ търси секс, за да пише високи оценки

Проф. Антони Стоилов: Момчетата ги изпитвам на бели покривки, момичетата на бели чаршафи

Голям скандал разкрива на страниците си в. „Топ преса“ в петъчния си брой: Деканът на Филологическия факултет в ЮЗУ проф. Антони Стоилов търси д*пе, за да пише високи оценки. Става въпрос за изтичане на информация от личния му профил в една от социалните мрежи. На нея се вижда как той „чати“ с една от курсистките си и й предлага високи оценки с цената на мръсотии. От изданието уточняват, че под „мръсотии“ имат предвид секс с около 35-40 години по-млада от него девойка, която явно е отишла в Благоевград, за да си поживее – супер слаби оценки, но готова на всичко, за да покрие мързела си пред родителите си. И то по какъв начин? … секс с преподавателя.
смс1

смс2
Интересно е и друго, пише още изданието. Преди време около името на Стоилов също имаше скандални разкрития и провокации. Същият се самообявява за некорумпиран, и че никой не може да му повлияе, но същият няколко пъти е проверяван по подобни обвинения и дори държи рекорд за това.

Репортери на в. „Топ преса“ са се свързали с административния отдел на Югозападния университет „Неофит Рилски“, откъдето са им обещали да извършат проверка по случая, като са им изпратили всички материали, с които разполагат.
От изданието уточняват, че нямат за цел да компроментират проф. Стоилов, а напротив – целта е да разсеят всички слухове и да се проверят фактите в една повече от скандална кореспонденция. За никого не е тайна, че в ЮЗУ има такива студентки, които са готови на всичко, в това число да продават телата си, за да завършат и реализират без много труд и знания.

Comments

comments