СИТИ КЕШ отвори първите три офиса в Югозапада, търси консултанти в Благоевград, Петрич и Дупница

СИТИ КЕШ отвори първите си три офиса в Югозападна България. Компанията вече стартира своята дейност в Благоевград, Петрич и Дупница.
В Благоевград офисът се намира на улица „Пере Тошев“ 13.
В Петрич офисът е разположен на улица „Александър Стамболийски“ 17.
В Дупница офисът се намира на 23.
ТЪРГОВСКИ ДИРЕКТОР НА КОМПАНИЯТА Е ПЕТЯ ПЕТРОВА, А МЕНИДЖЪР ПРОЕКТИ Е СЛАВИ СТОЙЧЕВ.
До края на септември търговското дружество ще открие още три регионални офиса. По този начин СИТИ КЕШ ще се превърне в лидер на пазара в Югозапада в сферата на бързите кредити.
Търговското дружество набира кредитни консултанти, като гарантира най-високите комисионни в бранша.
СИТИ КЕШ е небанкова финансова институция, която работи на територията на България от 2013 г. Още в рамките на първата година от развитето си се доказва като най-бързо развиващата се компания в бранша. Към настоящия момент компанията има 52 офиса в цялата страна. С откриването на нови офиси в региона на Югозападна България компанията ще постигне пълно национално покритие. По-малките компании в този бранш работят на регионален принцип, но СИТИ КЕШ има амбициозни планове да се нареди между лидерите на пазара на бързи кредити.
Компанията предлага разнообразно портфолио от продукти, които обхващат различни групи потенциални клиенти, но общото между тях е компетентното и гъвкаво обслужване, разнообразното портфолио от продукти, индивидуален подход и условия, съобразени със социалния статус на всеки отделен клиент.
СИТИ КЕШ предлага финансови решения за хора във временно финансово затруднение, но наскоро предложи и нов продукт – за клиенти с по-дългосрочни планове. Компанията ще продължи да разширява продуктите си и в нови кредитни линии с цел да предостави максимално гъвкави възможности за кредитиране на всеки клиент.
Успехите на СИТИ КЕШ са резултат от няколко фактора – адаптивност към пазара и правилно предлагане на нашите кредитни продукти; отговорно и коректно отношение към клиента във всеки един момент и най-важното – на екипа си. Продуктите на компанията са ориентирани изцяло към удовлетворението на клиента, което е постижимо само чрез отговорно и коректно отношение към служителите на компанията.
СИТИ КЕШ предлага най-високите комисионни за кредитни консултанти в бранша. Поради бързото развитие на компанията и амбициозните планове, възможностите за развитие на хората в професионално отношение, както и в йерархично в структурата на компанията, са напълно реални и се случват ежедневно. Във връзка с откриването на своите офиси в Югозападна България в градовете Дупница, Петрич и Благоевград, а скоро и в Гоце Делчев, Сандански и Кюстендил, компанията търси да наеме както амбициозни млади специалисти със стремеж за развитие за позициите Мениджър екип и Офис мениджър, така и хора в напреднала възраст с житейски и социален опит, включително – пенсионери, за позицията Кредитен консултант. Ако проявявате интерес към подобно предложение, или се стремите към кариера във финансовата сфера на бизнес, можете да позвъните на националния телефон на компанията за повече информация – 0700 46 000.

01

02 (2)

04

05

Comments

comments