„Симитли търси талант“ на празника на града

Ако имате талант, ако можете да пеете, танцувате, разказвате стихотворения или да покажете нещо, което смятате за уникално и неповторимо, община Симитли ви приканва да вземете участие в шоуто „Симитли търси талант”. Съвместно с читалище „Св. Климент Охридски”, общината организира забавното представление по случай празника на град Симитли – 8-ми септември.

Както вече няколко години традицията повелява, празненствата по случай големия празник на града започват на 7-ми септември с празнична програма насочена изцяло към най-младите жители. И тази година общината ще се погрижи за веселото прекарване на празника, като са включени много забавления и изненади. На 7-ми Септември, площадът в града ще се превърне в арена на всевъзможни таланти. Всички желаещи да покажат какво могат имат възможност да се запишат за участие до 6-ти септември (включително) в читалище „Св.Климент Охридски” в Симитли.

В надпреварата за талант може да се включи всеки без ограничение във възрастта, а участниците ще се състезават в три категории: индивидуално изпълнение, групово изпълнение и специална награда на публиката. Неповторимият Ники Станоев, който е обичан актьор и певец, разбил музикалните чартове с популярната си песен Super ShoLo – БуМ к ДуМ, ще бъде жури на търсачката за таланти в Симитли.

Comments

comments