Сертификат „Коректна фирма“ възнаграждава качеството

12113

Постоянството в повечето случаи води и до положителни резултати. Когато една фирма държи на качеството на своята продукция, като инвестира сили и средства в надграждането на своя работен капацитет, тогава това ще се отрази непосредствено и на нейния имидж.

За да се създаде позитивен имидж е необходимо и признание, което би трябвало да дойде, както от страна на потребителите, така и от бизнес партньорите, работещи с компанията.

Рано или късно информацията за стойностните фирми се научава от значителен брой хора. Но днешният свят е препълнен с информация и хората желаят да стигнат възможно най-бързо, именно до същността на нещата. Съществува и способ, който предоставя необходимата информация, почти моментално и обективно. Именно такъв е проектът, наречен „Коректна фирма“, който е успял да привлече над 170 000 европейски контрагенти към своите идеи.

Родоначалник на идеята е полската фирма СВОК, която стартира своята инициатива през не толкова далечната 2013 г.

В продължение на 2 години проектът е последван от редица държави, като Унгария, Чехия, Румъния, Словакия и дори – България. Присъствието на нашата страна може само да ни радва, предвид изключителната популярност на идеята в Европа.

Основен представител на полската фирма СВОК в България е Изследователският център на клиентските мнения. Той съществува от 2015 г., като само за една година успява да привлече близо 16 000 български компании към идеята „Коректна фирма“. Центърът се занимава с проучване и анализиране на имиджа, притежаван от компаниите в Интернет пространството. Когато липсват отрицателни мнения и квалификации, относно съответните фирми, тогава те биват удостоявани със Сертификата „Коректна фирма“.

Получаването на подобен документ не е безвъзмездно, като то предполага и надграждане на качеството на услугите и продуктите, предоставяни от фирмата. Освен това, при появата на отрицателни коментари и мнения, компанията може да бъде лишена от правото да се рекламира и идентифицира, с така получения Сертификат „Коректна фирма“.

 

Comments

comments