Септември Симитли тръгна със 17 футболисти

17 футболисти събра селекционерът на Септември Симитли Иво Тренчев на първата тренировка, с която днес отборът започна подготовка за пролетния полусезон на шампионата в Югозападната трета лига.
Първото тренировъчно занимание бе предшествано от тържествен водосвет за здраве и успех, отслужен от отец Спас Веселински на заснежения стадион „Арена Симитли“ в присъствието на футболистите, спортно-техническото ръководство и кмета на община Симитли Апостол Апостолов.
Единственото ново попълнение засега е Симеон Бояджиев, който идва от Беласица Петрич. Завърналите се в края на ноември миналата година от Канада Здравко Карадачки и Методи Илиев също започнаха подготовка днес. Както информираха от клуба, със сигурност напускат клуба Петър Янкулски, Станимир Благоев, Антон Мангурев и Емил Драчев.
Засега са договорени шест контролни срещи на отбора от Симитли през подготвителния период, първата от които е на 28 януари със съименника Септември София.
Следващите контроли са на 4 февруари срещу Кариана Ерден, на 8 февруари – срещу Беласица, на 11 февруари – срещу Сливнишки герой, на 15 февруари – с Пирин Разлог, и на 18 февруари – с юношите /до 19 години/ на Славия.DSC_0014

Comments

comments