Септември (Симитли) надигра арменския Гандзасар (Капан) с 1:0

Футболистите от тима Септември, започнаха мача с арменския си противник с обещаващо начало. Първото полувреме показваха различна игра и по-голяма мотивация и хъс. „През първото полувреме имахме няколко положения, които за съжаление не отиграхме добре, но играта, която показахме бе най-доброто, което сме показали през всички контроли до момента”- коментира Боздански. Въпреки това арменският отбор не остана по-назад в представянето си и не отстъпи на смитиличаните. До края на полувремето никой не успя да отбележи гол. „Отборът си стъпва на краката и започваме да играем по-добър футбол. Станахме много по-стабилни с новите попълнения в средата и се надявам до края на подготовката да показваме друга, различна игра” – каза още Боздански.
Решаващият гол, който Септември отбеляза, бе в края на второто полувреме, когато Илиян Христов изпълни доста добър удари и реши крайния резултат на мача.
1:0 завърши предпоследната контрола на Септември. Тимът от Симитли продължава да се готви за последната си контрола, която ще бъде с Пирин (Гоце Делчев). Мачът ще се играе на стадиона в Крупник на 18 юли (събота) сутринта.

Comments

comments