Свободните работни места в Югозапада към 22 август 2016 година

Над 60 работни места за учители има заявени в бюрата по труда в Гоце Делчев, Разлог и Сандански към днешна дата. Най –много преподаватели се търсят в училища в Неврокопско, като подробна информация за местата и до кога се приемат документи има поместена и на сайта на Регионално управление на образованието Благоевград.
Общо свободните работни места в Благоевградски регион по Бюра по труда към 22.08.2016 година са над 700. 255 от тях са обявените от Бюро по труда Благоевград свободни работни места. Там се търсят инженер, строителство на сгради, търговски представители, бизнес консултант, техник, ел. системи и други. Заради продължаващото саниране на блоковете по националната програма за енергийна ефективност, има голямо търсене и на общи работници.

Над 150 свободни работни места има обявени в Бюро по труда Гоце Делчев. Сред тях се търсят 26 работници за сглобяване на детайли, много учители, и шивачи.

В Бюро по труда Разлог с висше образование се търсят основно лекари и учители. За хора притежаващи средно и по-ниско образование свободни места има за камериери, готвачи, бармани, продавач-консултанти, шивачи, общи работници и други.

45 свободни работни места има заявени от работодатели в Бюро по труда Петрич.

116 са обявените свободни работни места в бюрото по труда в съседната на Петрич община Сандански. Там има свободни позиции за 11 учители плюс 104 места за хора със средно и по-ниско образование.

Comments

comments