Световнопризнат учен и маркетинг консултант с лекция в Американския университет в България – София

Д-р Александър Чернев, преподавател в Меката на маркетинга – Kellogg School of Management, ще изнесе лекция за новите тенденции при управление на брандове. Събитието ще се проведе на 30 юни от 19 ч. в Център „Илиев“ на АУБ в София, Студентски град.
Лекцията ще бъде открита от президента на АУБ Страци Кулински, след което д-р Чернев ще представи новите тенденции при бранд мениджмънта в контекста на последните пазарни динамики. След като присъстващите се запознаят с новите концепции, те ще имат възможност да зададат своите въпроси към лектора.
Събитието е част от серия лекции, организирани от Executive МВА програмата на АУБ. Програмата е акредитирана в САЩ и в България и образователния процес е фокусиран върху реални, стратегически и оперативни проблеми на съвременния бизнес. Програмата е съобразена с графика на работещи мениджъри, така че да получат световнопризнато образование без да се откъсват от служебните си ангажименти. ЕМВА на АУБ се отличава с иновативна учебна програма с фокус върху най-новите бизнес модели, динамичен учебен процес и работа по реални казуси. Преподавателите в програмата на АУБ са изтъкнати лектори от Европа и Северна Америка, съчетаващи глобално ноу-хау с регионален поглед. Пред завършилите програмата се откриват отлични възможности за кариерно израстване и добри доходи след завършване на програмата, както и да разширят мрежата си от контакти с успешни възпитаници, готови да споделят опит и да откликнат за професионални или академични съвети.
За лектора:
Д-р Александър Чернев е преподавател по маркетинг в Kellogg School of Management, Northwestern University, САЩ. В своите публикации д-р Чернев се фокусира върху корпоративно планиране, маркетинг стратегии, стратегии за управление на потребителите и бранд мениджмънт. Неговите изследвания са публикувани във водещи издания, сред които Business Week, The Wall Street Journal, The New York Times, Forbes, Financial Times и др. Д-р Чернев съветва компании по целия свят в сферата на маркетинговите стратегии, бизнес иновациите, брандинга и управлението на клиенти.

Comments

comments