Светеща“ Музикална Пирамида“ e най-новият арт проект на Елица Тодорова

Имаме удоволствието да ви представим новия клип на Елица Тодорова и на нашия сайт с което ви даваме възможността да се насладите на поредното успешно представяне на изпълнителката, която за пореден път показва креативност, иновативност и неповторим талант.Проектът с име “ Пушка пукна “ e резултат от 2 годишен труд и усилия на екип от специалисти.
“Притури се планината “ и фаворитни фолклорни мотиви се съчетават в уникален по рода си проект със светещата музикална пирамида , създадена по идея на Елица Тодорова. Пирамидата свети във всички цветове на дъгата с вградено лед осветление , в ритъма на музиката и е с вграден барабан с множество звуци. Изработена от майсторът Виден Димитров, който успешно материализира проекта на Елица.
В осъществяване на цялата концепция участват и BBoy Брейк танцъори от 12 до 21 год. възраст, от водещите Брейк формации в страната X ENERGY, MоnsTribe Vrаса , MAKOZANOSTRA Sofia и Варна, kоито допълват уникалността , както с танцувалните си умения , така и с маратонките с вградено лед осветление което кореспондира със цветовете на светещата музикална пирамида!

През 2007 г със Стоян Янкулов се класират на пето място в Хелзинки на „Евровизия“.[3] Участието им представлява и най-доброто засега представяне на страната в този конкурс. 2013 двамата се завръщат на „Евровизия“ –в Швеция с песента „Само шампиони“. Барабаните „Космическо дърво“ и „Олимпийският барабан на България“ са сред инструментите-изобретения, с които изпълнителката е оставила индивидуален почерк в световната етно-музика.

Comments

comments