Само в „ШОУ“: Румен Ралчев открехва завесата за тайните общества в парламента!

Има ли представители на тайните общества в парламента и колко са те. Това разкрива в новия брой на вестник „ШОУ“ масонът и о.р. генерал Румен Ралчев. По думите му няма парламентарно представена партия без представители на масонските и тамплиерските общности.

О. р. генерал майор Румен Ралчев е роден на 30 януари 1952 г. в София. Женен, има три деца. През целия си живот е работил в службите за сигурност. Бил е началник на охраната на Тодор Живков, Петър Младенов и на Желю Желев. Работил е в Управлението за безопасност и охрана (УБО), а след 1989 г. – в Националната служба за охрана (НСО). Напуска системата, преди да се пенсионира. При първото си завръщане в България през 1996 г., Симеон Сакскобургготски избра неговата фирма „Балкан секюрити груп“ да го охранява. Ралчев е Велик приор на Велик приорат – България, и член на Магистралния съвет на Ордена на тамплиерите. Той е и масон от 1991 година. Достигнал е най-високата – 33-та степен на Стария и приет Шотландски ритуал. Членува във Великата ложа на старите, свободни и приети зидари на България и е неин велик майстор допреди няколко години. Миналата седмица излезе от печат последният том “Езотеричната философия на тайните общества” от четирилогията “Тамплиерство и масонство”, чийто автор е той, а на 1 ноември беше проведен и 19-ият конвент на тамплиерите в България.

Масонът може да бъде разпознат по неговата умереност, компетентност и предсказуемост в позициите, казва Ралчев пред „ШОУ“.

ВСИЧКО ЗА МАСОНИТЕ И ТАМПЛИЕРИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК „ШОУ“, КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА

Comments

comments