Самоубилият се Александър бил маниак на компютърни игри

Не са констатирани данни за насилствено причинена смърт. Това сочи направената съдебна експертиза. “Разследването е в началото си, но няма улики за престъпление или за употреба на наркотици. Вероятно младежът е скочил сам от покрива на стара сграда”, посочи по-рано днес Десислава Йотова, говорителка на Районната прокуратура във Варна.
По информация на в. “24 часа” днес родителите са разпознали тялото на сина си. На посочените телефони на семейството през целия ден не отговаряше никой.
Александър бил видян за последно в Габрово от близките си на 26 април. Те подали сигнал в местната полицейска дирекция едва седмица по-късно. Преди ден и на фейсбук страницата на ВТУ излезе информация за изчезналия студент.
Колегите му от университета постваха противоречива информация, че е изчезнал от първи блок на студентските общежития в старопрестолния град, както и че бил видян в кв. “Слатина” в столицата.
Познати описаха Александър като странен младеж, който бил маниак на компютърни игри, през повечето време стоял пред монитора в стаята си в общежитието и не излизал с тях.

Comments

comments