Руски букмейкър предлага залози за времето

Наред с класическите залози, които познаваме, има редица други неща от нашето ежедневие, които са достойни да се превърнат в самостоятелна категория в сайтовете на даден букмейкър. Дали навън ще вали, или ще е слънчево? Това е въпрос, на който често метеоролозите дават грешен отговор, но пък се оказва, че хазартните оператори грабват тази възможност и с това разнообразяват своите каталози. Пример за това е руската компания 1xbet, където залозите за времето са атрактивна част от възможностите, които брандът предлага.

 Кои са 1 xbet?

Сайтът все още не може да се похвали с лиценз у нас, но това не е пречка за играчи освен от Русия, а и и от цяла Източна Европа (вкл. България) да се впускат в приключенията, които се предлагат онлайн. Интересът към букмейкъра от сънародниците ни очевидно не е малък, тъй като се предлагат работещи български версии на платформата. Като всеки друг хазартен оператор, така и този не е пропуснал да предложи на играчите атрактивен начален бонус, който може да достигне до 100 евро. Въпреки че към днешна дата 1 xbet не може да се похвали с челна позиция сред най-предпочитаните букмейкъри, през последните години се наблюдава сериозен интерес към платформата. По всички личи, че тази тенденция ще се запази и за в бъдеще, защото операторът има какво да предложи на играчите. Залозите за времето безспорно са едно от тези неща!

 Какви опции са на разположение на играчите в сайта на руския букмейкър?

За да се регистрирате в сайта, е необходимо само да последвате няколко лесни стъпки и „Воала!“, като имате възможност да избирате различни методи, по които това да се случи (чрез имейл, профил в социална мрежа, телефонен номер или др). Въпреки че изглежда малко странно, в каталога на 1 xbet залозите са времето са в категория „Спорт“, която би трябвало да се появи на вашите екрани при зареждане на началната страница.

Залозите за прогнозата за времето по нищо не се различават от стандартните залози, които са добре познати на повечето от вас. Повечето хора биха си помислили, че залози за времето могат да се правят само за локацията, в която се намирате. Но в действителност изцяло от вас зависи кое място ще си изберете. Залози се дават за конкретен ден и час или диапазон от време на избраното от вас летище. На разположение на играчите са както единични залози, така и множествени такива. Прогноза обикновено се прави спрямо зададена според букмейкъра „линия“, под или над която вие определяте, че ще е времето. Когато си изберете дадена локация, пред вас на екрана ще се появят възможните опции и коефициенти, които обикновено са доста по-големи, отколкото при повечето спортни залози. Въпреки че отгатването на времето изглежда сложна задача, в случай че успеете да познаете, печалбата, която ще влезе във вашия виртуален портфейл, съвсем няма да е малка.

Нестандартните залози не са нещо ново за букмейкърите, които се опитват да предлагат на своите потребители по-голямо разнообразие с цел постоянна ангажираност на играчите и нестихващо с времето вълнение. Ако вие самите смятате, че имате някаква невероятна способност да познавате времето или пък просто сте достатъчно големи късметлии, то нищо не ви пречи да опитате и в залозите за времето. Ако вашите пророчески възможности не проработят, то поне ще сте винаги наясно с времето по целия свят.

 

Comments

comments