Румен Петков: В Благоевград ще подкрепим независимия кандидат Владимир Елезов

Благоевград ще подкрепим независимия кандидат Владимир Елезов. Това каза пред ‘‘Фокус’’ Румен Петков, зам.- председател на ПП АБВ. По думите му, Елезов е човек с опит в местното самоуправление. „Той е добре известен и в академичните среди и познат на благоевградчани. Сигурен съм, че в Благоевград ще проведем една силна и убедителна кампания“, каза още Петков.
Самият Владимир Елезов коментира думите на Петков така: „Очаквана беше тази подкрепа, но онази на която най-много разчитам е на хората в Благоевград, на всички тези , които ще се припознаят в нашата програма.“
Елезов ще е обща кандидатура на партията на Георги Първанов, НДСВ и Обединен блок на труда. В момента кандидатът за кметският стол е съветник в Общински съвет-Благоевград. Той обяви най-напред кандидатурата си за градоначалник, подкрепен от „Екип“. Сега обаче той има подкрепа от нови три партии.

Общинският съветник влиза в битка с досегашния кмет Атанас Камбитов от ГЕРБ, Калоян Ханджийски от Реформаторския блок и Милан Богдански от БСП.

Comments

comments