Росен Петров напуска “България без цензура”

Росен Петров напусна “България без цензура”, съобщиха от пресцентъра на партията на Бареков. Бившият тв водещ ще остане в парламентарната група на партията и няма да става независим. “По взаимно съгласие ПП „България без цензура” освобождава г-н Росен Петров от всички заемани от него постове в партията. В декларация, подадена до лидера на ББЦ Николай Бареков, г-н Петров декларира, че остава лоялен към парламентарната група на Български демократичен център”, пише в съобщениe от пресцентъра на ББЦ.

“Тръгвам си от партията, но оставам в групата на Българския демократичен център. Няма да съм независим депутат. В опозиция съм и ще гласувам с групата. Напускам партията, защото тя не се е променила след влизането си в парламента и вътрешните скандали в нея продължават”, коментира пред “24 часа” Росен Петров.

“Няма драма. Отдавна имахме уговорка той да се оттегли от партийната работа и постове и да остане само депутат, защото иначе му идва в повече. Той е интелектуален човек и не може да работи на бързи обороти”, каза председателят на партията евродепутатът Николай Бареков.

Comments

comments