Розалин Хаджиев: Преминаваме в структурите на „Глас народен“, защото е единствената политическа партия, която се стреми реално към промяна

На заседание проведено вчера в Петрич, пред около 100 симпатизанти социалдемократите от града , обявиха решението си да преминат в структурите на партия „Глас народен“. Розалин Хаджиев, лидера на социалдемократите в Петрич изтъкна няколко причини за взетото от тях решение, с което даде да се разбере, че стъпката е добре обмислена и обоснована.
1


„Една от причините за решението ни да преминем към “Глас народен” е идеята , от която партията се ръководи за смяна на модела на управление, нови лица и принципи. Целите и за извеждане на образованието като основен приоритет за излизане от дълбоката духовна ш икономическа криза, премахване на монополите, свободно интернет пространство, възможности за развитие на науката и иновациите, стимулиране и защита на културата и изкуствата, превръщане на спорта в държавна политика са само малка част каузите на партията и това се припокрива с нашите идеи и цели.“, каза пред аудиторията Хаджиев и изтъкна, че това абсолютно се припокрива с техните собствени цели и идеи.
Събитието бе уважено и от лидера на партията Светльо Витков, който изрази удоволетворение от факта,че все повече хора намират себе си и осъществяване на идеите си именно в „Глас народен“. Той няколко пъти изтъкна,че партията е отворена и всеки ,който иска да промени нещо и да направи стъпка към своето по-добро бъдеще е добре дошъл в нея. Друго върху ,което Витков акцентира е, че каквато и промяна да искат хората, трябва да започнат от себе си, защото борбата е на всеки един поотделно, според думите всеки трябва да бъде активен и работи за промяната към която всички се стремим.
3
Областният координатор на партията – адвокат Илко Стоянов, допълни, че „Глас народен“ е единствената антисистемна партия, по думите му стана ясно,че статуквото в България може да бъде разчупено, не е нещо невъзможно и вече се е случвало, но тогава когато хората спрят да вярват във спасители, а поемат нещата в свои ръце.
2
За лидер на партия „Глас народен“ в Петрич бе избран Розалин Хаджиев, а досегашният председател Йордан Каракашев става зам.председател, с което беше осъществена приемственост и надграждане на една от най-атрактивните политически формации, даваща път и възможност на младите и амбициозни хора, които могат да поведат към промяна всички останали. За секретар беше избран Евгени Петров.
Хората, които присъстваха в залата изразиха абсолютната си подкрепа към решението „Глас народен“ да бъде партията, която да поведе града им към промяната, защото очевидно хората от града вече са уморени от „паузата“ в която се намират през последните 16 години.

Comments

comments