Реформаторите остро разкритикуваха управлението на кметът Камбитов:“ Лустро е това,което прави кметът,младите хора напускат областния град“

До един месец ще стане ясно кого ще обявят като своята кандидатура за кмет на Благоевград Реформаторите. Това каза на пресконференция председателят на ДСБ в Благоевград Калоян Ханджийски.
„Не сме обсъждали на национално ниво в Благоевград да нямаме самостоятелна кандидатура на предстоящите местни избори. Нашата цел е навсякъде в страната са стигнем най-малко до балотаж на местния вот“, коментира лидерът на ДСБ Радан Кънев и съпредседател на парламентарната група на Реформаторския блок, който е на обиколка в региона.
Кънев заяви още,че и в Разлог ще имат свой кандидат за кмет, както и листа за общински съветници. Голяма е вероятността реформаторите да дадат своята подкрепа и за настоящия кмет на Петрич-Вельо Илиев.

Ханджийски на свой ред каза, че това което прави кметът на Благоевград-Атанас Камбитов, е „лустро“. „Чадърите, които красят центъра на града, са хубави, но истината е, че младите хора напускат областния град, нашата програма е насочена да задържим младите хора“, коментира Калоян Ханджийки.
Това са може би първите политически опоненти на Герб в Благоевград, които ясно подчертават, несправянето на кмета с множество сериозни проблеми, както и нещо за което ние сме писали вече няколко пъти, а именно че подобренията и промените в града ни са чисто козметични.

Една от най-обсъжданите и най-вероятни кандидатури за кметския стол на Реформаторите е адв. Давид Сукалински, който днес се срещна с председателя на ДСБ Радан Кънев.

Comments

comments