Рено се вряза на Е-79 в купен преди час Форд, 2 пострадаха

38-годишен мъж и 28-годишна жена пострадаха леко, след като лекият им автомобил Рено се вряза в задната част на току-що купен Форд и го изхвърли в храстите на ГП Е-79, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

Пътният инцидент стана в 13.15 ч. между разклона за Бобошево и село Мурсалево. На километър преди Мурсалево Реното, в което пътуват 38-годишен мъж и 28-годишна жена, и двамата от Сандански, се врязват в задната част на Форд. Куриозното в случая е, че Фордът по обяд е купен от автокъщите на изхода на Дупница. Водачът на Форда, който бе с транзитни номера, видял в огледалото, че отзад с бясна скорост идва Реното. Последвал сблъсък, водачът на Форда не е пострадал, той обясни, че не е спирал, а е карал просто бавно новата си придобивка.

Двамата пострадали са транспортирани с линейка на ФСМП-Рила до МБАЛ-Благоевград с оплаквания в коремната област, преглеждат се на скенер.

Според тях автомобилът пред тях спрял рязко, Фордът е ударен в задната част и смачкан. След удара в него Реното е отскочило и застанало напряко на пътното платно.

Движението по Е-79 в участъка на катастрофата над час бе силно затруднено заради извършващия се оглед, МПС-та бяха пропускани на етапи, но движещите се в посока Благоевград пълзяха едва-едва. На място пристигнаха две пожарни, но не се наложи да се намесват. /БГНЕС

Comments

comments