Разтърсващи цени обяви глобален онлайн магазин

Купувачите от цял свят ще могат да се възползват от предложения в няколко раздела, като във всеки от тях GearBest.com обещава щедри подаръци. Предимство на базирания в Китай онлайн търговец е безплатната доставка на поръчаните стоки до всяка точка на планетата, наред с ниските цени.
Продажбите на продукти в промоция започват днес, в 19,00 ч. българско време, става ясно от съобщение в сайта на компанията, където „цъка” специален брояч до старта на търговията. Промоциите ще продължат три дни в рамките на тази седмица.

В първия раздел GearBest ще предложи топ продукти на намалени в пъти цени. Така например, смартфонът Ulefone Paris 4G е обявен за $69,99 долара, при нормална цена $317,39. Принтер за 3D печат NEJE DK-8 Pro-5 струва по време на кампанията $48,07, докато стандартната му цена е $206,76. Само 10 броя от изброените продукти са достъпни за деня и по 1 устройство на купувач.

GearBest е подготвила специална игра Cake Picking Game, участниците в която имат шанс да спечелят до 20 000 точки, или 400 долара, срещу които могат да си купят например флагмански смартфон Xiaomi Redmi Note 3.
В раздела на горещи брандове онлайн търговецът предлага актуални продукти от редица производители, със сериозни намаления в цените. Така например, при Lenovo са обявени намаления от $207,35 на $153,16 – предполага се, че става въпроса за смартфони. Тук фигурират също имената на Xiaomi, ZTE, Eelink и др.

Comments

comments